«Din inimă de copil» – eveniment caritabil

  Copilăria este timpul în care visăm frumos, iar când devenim adulți nu trebuie să uităm acest lucru. Unii chiar ajung să își vadă visurile cu ochii, alții încă mai visează chiar la vârste înaintate.
  Pentru că în jurul nostru sunt copii care visează să devină artiști și pentru că ei înșiși vor să ajute alți copii să-și realizeze visurile, măcar acela de a avea o copilărie frumoasă, participanții la workshopul organizat de Asociația Artiștilor Plastici au hotărât să scoată la licitație creațiile lor.
  Aria Management&Events 2A în parteneriat cu Fundația Mihai Rotaru in memoriam și George Costea reprezentant de marcă al Asociației Artiștilor Plastici organizează la Galeria Labyrinth în data de 28 ianuarie, orele 15.30, evenimentul caritabil «Din inima de copil». Evenimentul are scop ajutarea copiilor mai puțini norocoși din comuna lui Marin Preda, copii excepționali cu rezultate remarcabile la învățătură în condițiile umile pe care și le pot permite familiile lor. Pictori la început de drum dar și unii consacrați cum ar Paul Mecet, Vergil Cojocaru, Romenno, George Costea, Elian Băcilă, Cîrstina de la Studina și Daniel Lorintz au facut și donat lucrări ce vor fi expuse spre vânzare pentru a ajuta acești copii minunați cu cât putem pentru a le clădi un viitor frumos.
  Alina Birnea în calitate de reprezentant al Events 2A, împreună cu ceilalți sponsori și parteneri ca Phoenix Imobiliar Construct, Florăria AdySim precum și alți pictori participanți la expoziția ce a avut loc pe 21 ianuarie la Galeria Romană, vor fi alături de noi.
  Vino, cumpără o lucrare și ajută un copil să aibă un viitor mai bun!
  Lucrările vor avea prețuri începând de la 50 lei și vor crește exponențial, în funcție de valoarea lucrării.

  Programul va cuprinde:
  – recital Anuka&Onu, membrii trupei Micul Paris
  – vernisajul lucrărilor făcute de copii la Asociație
  – Caravana Personajelor: Albă ca Zăpada și Belle.
  – multe alte surprize
Ideon3D va fi, ca întotdeauna, prezent la eveniment ca partener media, și va relata minunatele întâmplări.

  În galeria de mai jos puteți vedea o parte din lucrările copiilor, care vor fi expuse spre licitație.

Leave a Comment