Elite Prof Art – «Interferențe»

mainExpoziția de artă «Interferențe» organizată de Galeria Elite Prof Art în colaborare cu Crowne Plaza Hotel Bucharest a avut vernisajul în data de 17.10.2016.
Persoanele care vizitează expoziția ajung într-un spațiu generos și luminos, aranjat judicios și cu profesionalism. Priceperea organizatorilor se regăsește în talentul de a combina armonos stiluri, tehnici și tematici variate reușind să evite prin modul de prezentare a lucrărilor, kitch ul sau bazarul.
Interferențele sunt prin definiție o întâlnire, o încrucișare, o combinare a două sau mai multe fenomene, întâmplări, fapte etc ( Adrian Pandelescu). Astfel și expoziția reprezintă o întâlnire între tehnici variate, artiști diferiți că moduri de exprimare și vârstă sau că teme abordate.
Plimbarea prin expoziție este de fapt o trecere lină de la ulei sau acrylic pe pânză (Anna Albert, Laura Boeru, Cristian Mirică, Florin Coman, Ioana Zamfir), tuș și acuarelă (Vladimir Damian, Andreea Maria Moisin), vitraliu (Cecilia Găinaru-Orosan), pictură/colaj (Cristina Găinaru), tempera (Ioana Dimosthenous) până la icoane pe sticlă (Radu Gheorghe), de la clasic la abstract.
La vernisaj, multă lume, tineri, bătrâni, lume cuminte, interesată de ceea ce vede și aude. Din păcate și o lume nerăbdătoare deoarece deschiderea expoziției a întârziat aproape o oră. În final cuvântul de deschidere nu l-a ținut un invitat așa cum se obișnuiește ci Dl. Adrian Pandelescu, patronul galeriei care a vorbit însă frumos despre titlu – Interferențe și participanți.
S-a băut, s-a mâncat, s-au cumpărat albume de prezentare ușor scumpe dar bine făcute, s-au făcut poze cu lucrările expuse sau poze de grup într-o atmosferă destinsă și veselă.
Expoziția «Interferențe» poate fi, și merită a fi, vizitată până pe 12.11.2016

A consemnat Cecilia Găinaru-Orosan (text și foto)

Leave a Comment