,,Manifest cultural” la Galeria ArtUT

În perioada 18 februarie – 17 martie 2017 , un grup de 18 artiști își vor expune lucrările de grafică, pictură, sculptură și ară decorativă la Galeria ArtUT, în cadrul expoziției de grup intitulată semnificativ ,,Manifest cultural‘’, organizată cu sprijinul EVENTS2A și a Facultații de Utilaj Tehnologic.

Deschiderea evenimentului a avut loc sâmbătă 18 februarie și a fost marcat printr-un reușit vernisaj la care au participat organizatorii, reprezentanții Facultații de Utilaj Tehnologic, artiștii expozanți, rude, prieteni, iubitori de artă, fotografi, reprezentanți media, etc. În deschidere,  artistul Vergil Cojocaru Cover a împărtășit gânduri frumoase pline de umor și a ales în mod original să nu vorbească despre expozanți și lucrările lor, ci despre succesul panotarii și a celor implicați în această activitate. S-au inmânat diplome de participare, s-a cântat live muzică folc, iar atmosfera generală s-a înveselit și cu un pahar de vin.

Galeria ArtUT este găzduită de holul Facultății de Utilaj Tehnologic din cadrul Universității de Construcții din București și a fost înființată de către cadrele didactice universitare iubitoare de artă. Gazda permanentă a Galeriei ArtUT este doamna Maria Alexe, cadru didactic universitar atât în cadrul Facultății de Utilaj Tehnologic, cât și al Universității de Artă din București.

Expoziția găzduiește lucrări deosebite, realizate în tehnici și stiluri diferite, specifice creației fiecărui artist în parte.

Închiderea evenimentului va avea loc în data de 17 martie și va fi marcat print-o licitație.

 

 

Leave a Comment