Soția mea ș-a ta, all seasons!

Există lecturi, scrieri, opere all seasons. Soția mea ș-a ta, semnată Florentin Gabriel Niculescu, se poate încadra cu brio în categoria pomenită mai sus, de lectură all seasons. Pentru toate anotimpurile, vremurile și locurile. Fragmentul de mai jos se vrea un teaser.

Nimeni aproape n-a reușit să afle mai nimic. Nici de la ei, nici în alt fel. După aceea, toți, toți absolut, toți patru, n-au mai zis nimic. Bine, Teo și cu Talida, cei plecați la Timișoara, nici nu prea mai aveau cui. Din forța șocului, din suflul lui, la Timișoara au luat o viață nouă, de la capăt. Aproape. Dar nici ceilalți doi, rămași la București. De ăla mic, copilul lor, ce să mai zici! La 4-5 ani, ce să înțeleagă el din tot ce-a fost! Și-o crimă dacă se-ntâmpla ar fi cuprins-o mai ușor. Așa în schimb! Deși, dacă forțezi un pic lucrurile, poți să te gândești că a fost și o crimă. Poate două. Oricum, o liniște totală. Muțenie de nedescris. Și aicea, și la Timișoara.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Leave a Comment