Teatrul InDArt în ,,Divorț în ziua nunții’’

01În data de 13 noiembrie a avut loc o nouă reprezentație a piesei de teatru ,,Divorț în ziua nunții’’ în regia lui Cătălin Stelian, având în distribuție pe actorii Silvia Gagu, Cristina Diaconescu, Adelina Mihalcea, Alin Brancu și Emanuel Bighe. Spectacolul a fost premiat la Festivalul de teatru Comic7B  pentru interpretare feminina (Silvia Gagu) și este cel mai jucat spectacol al teatrului InDArt din 2016.

July este menajeră la un hotel, care tocmai fusese închiriat pentru o nuntă. În ajunul nunții are loc Petrecerea burlacilor, iar mirele, amețit de băutură, ajunge în apartamentul nupțial cu o femeie frumoasă care-i stârnește pasiune. A două zi dimineață, ziua nunții, trebuiau șterse urmele aventurii, așa că July este trimisă să-și acorde serviciile de menaj, însă intră fără voia ei în vâltoarea evenimentelor. Bill și cavalerul său de onoare, Tom, încearcă să acopere aventura față de Rachel, viitoarea mireasă, însă le este foarte greu atâta timp cât ,,cealaltă” femeie s-a închis în baie și nu mai vre să iasă. July este când confundată cu doamna misteriosă care l-a ademenit pe mire, când cu o doamnă de companie, când prezentată ca noua iubită a lui Tom, dar nicidecum crezută că ea este menajera. Într-un final adevărul iese la iveală: femeia misteriosă este chiar Judy, iubita lui Tom. De aici începe ,,tragedia” celor două cupluri, Rachel-Bill mirii, cu trădare în ziua nunții lor și Jody-Tom care își doreau atât de mult noapte lor fantastică, dar pe care Jody a trăit-o cu Bill. Într-un final menajera, înfuriată pentru că a fost reținută în aparamentul nupțial și a pierdut atâta timp cu problemele clienților, preia controlul situației și face ,,ordine’’ în viețile celor patru personaje.

,,Divorț în ziua nunții’’ este o comedie de situație, cu multe momente comice, cu personaje care încercă să-și clădescă un viitor alături de persoana nepotrivită, dar care se trezesc la realitate și prind curajul de a-și schimba destinele.

Articol semnat de Raluca-Ioana Enăchescu 

Leave a Comment